A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

День синів

Дата: 22.11.2019 15:04
Кількість переглядів: 413

Фото без опису

Щорічно 22 листопада в світі відзначається світле сімейне свято – День синів або День сина - це сімейне свято і привід проявити увагу до улюблених синів, показати, як багато вони значать для своїх батьків.  Адже у світі є такі свята як День матері, День батька, є також День дівчаток. Так що цілком природно, що з'явився День синів. Його відзначають в сім'ях, де є сини. Майбутні батьки дуже чекаю появи синочка, мріють, як будуть з ним ходити на футбол і рибалку, ділити свої чоловічі секрети, навички і вміння. Але мами синів теж "обожнюють", люблять і прагнуть ростити їх здоровими, сильними і сміливими - адже це майбутні чоловіки, їх опора і захист.

Про те, що 22 листопада заведено відзначати День синів, на жаль, знають сьогодні небагато. Це свято створювалося з такою ж метою – об'єднати рідних людей, знову звернути увагу на цінність сімейних відносин, і на те, що рідніше, ніж вони в світі нікого немає, і не буде. Офіційно ця дата зафіксована в календарі, однак, це не робить її менш значущою, ніж інші свята, тому що для батьків їхні діти завжди на першому місці, а в день свята можна просто в черговий раз їм це сказати і продемонструвати всю свою любов. Безумовно, цей день повинні відзначати у кожній родині. Батьки синів і всі чоловіки, які теж є синами і в будь-якому віці для рідних будуть малюками, яких потрібно плекати і оберігати.

Насправді сьогодні немає якихось чітких і певних традицій для цього дня, тому у кожної сім'ї є прекрасна можливість зробити його особливим, можливо започаткувати нову традицію, яка зробить зв'язок між родичами ще міцнішим. Необов'язково збирати багато людей, можна просто насолодитися спілкуванням зі своєю дитиною. Таке свято особливою відрізняється для тих батьків, чиї діти вибрали серйозну спеціальність – стали військовими і практично постійно перебувають на службі. Жити в розлуці з рідними всі звикають, але ось таких домашніх посиденьок не вистачає. Мама постійно турбується за своїх синів, коли вони в тривалих відрядженнях, на завданнях або стоять на кордоні, охороняючи спокій всієї держави. В цей день гордість кожного з батьків за дитину просто не знає жодних меж. День синів потрібно організувати так, щоб наповнити серця близьких любов'ю та ніжністю один до одного.

В цей день не тільки батьки або близькі вітають синів, але вони також виявляють всю повагу до тих, хто кожен день протягом життя хвилюється про них, піклується і молиться. Найкраще побути в тісному сімейному колі, поговорити про щось приємне, згадати щось з дитинства і хоч на один день, але залишити всі проблеми і неприємності, без яких не обходиться життя, просто за дверима квартири.

Якщо ваш син ще дошкільник, можна подарувати книгу-пазл, залізну дорогу або футбольний м'яч. Молодшому школяреві стане відмінним подарунком енциклопедія, велосипед або похід в ігровий центр, на атракціони і стрілялки Сину-підлітку буде цікаво сходити з батьком в тир, також можна подарувати бездротові навушники або ігрову мишу до комп'ютера. Дорослому сину - стрибок з парашута, політ в аеротрубі, щоденник на наступний рік, набір канцелярії. Але головною традицією цього дня є сімейна вечеря і теплі слова любові для сина, щирі побажання і ваша увага.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь