A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

КОМАНДА СТЕПАНЕЦЬКОЇ ОТГ З РОБОТЕХНІКИ «Fortyna» УВІЙШЛА В ДЕСЯТКУ НАЙКРАЩИХ

Дата: 27.01.2020 21:23
Кількість переглядів: 554

Фото без опису

25 січня цього року на базі Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 30 Черкаської міської ради відбувся  регіональний відбірковий фестиваль з робототехніки FIRST LEGO League.

         148 команд та понад 500 учасників зі всієї Черкащини взяли участь у фестивалі з робототехніки. Тема Сезону 2019-2020 «CITY SHAPER – формуй місто» присвячена дослідженню та вирішенню проблем зростаючих мегаполісів і розбудові зручної та доступної інфраструктури для мешканців міст.

         До участі у фестивалі долучилися і дві команди Степанецької громади. Степанецький ліцей представив команду «Fortyna» у складі учасників: Куцоконя Олександра, Чупилки Вадима, Писаренка Олександра, Манзика Ярослава, Германа Володимира, Степанець Каріни, Писаренко Соні , Мітакі Ангеліни, Ясеницької Софії та тренера Почтар Юлії.

         Від КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості», який діє на базі Степанецького ліцею,   у фестивалі FIRST LEGO League Junior взяли участь юні члени гуртка науково-технічного напрямку «Робототехніка» (команда «Fortyna» Junior ) у складі Слизьконоса Сергія, Семенюти Вероніки, Ребуса Руслана, Костенка Артура та їх тренера Фрунт Лариси.

         Фестиваль з робототехніки включав такі номінації:

– Гра роботів (учасники представляли запрограмованого автономного робота на базі LEGO®MINDSTORMS®, який заробляє бали, виконуючи певні місії).

– Дизайн робота (команда представляла робота, розповідала про його механічний дизайн, стратегію виконання місій та про програми, розроблені та протестовані саме цим роботом).

– Основні цінності (команда презентувала «Постер основних цінностей» та виконувала завдання, демонструючи згуртованість, командну роботу, дружнє змагання та взаємодопомогу).

– Інноваційний Проєкт (команди підготували та представили проєкт з теми сезону, оголошеної FIRST Lego League, що допомагало команді відчувати себе науковцями, винахідниками та архітекторами).

– СУМО (автономні роботи), СУМО (роботи, керовані дистанційно) та СЛАЛОМ.

        За результатами проведення конкурсних випробувань у рамках Черкаського відбіркового фестивалю з робототехніки учасники команд від 6 до 10 років отримали нагороди – медалі у різних номінаціях. Команда «Fortyna» Junior виборола відзнаку як «Найкраща командна робота».

Команда «Fortyna» FIRST LEGO League в категорії 9-16 років виборола нагороди в таких  номінаціях:

Гра Роботів – Третя нагорода «Найвищий бал у Грі роботів».

Інноваційний проект – Третя нагорода «Інноваційний проект».

         У квітні на всеукраїнському етапі FLL серед десяти команд, які представлятимуть  Черкащину,  буде і команда  «Fortyna» Степанецького ліцею.

         Бажаємо учасникам нових звершень та перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь