A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Зустріч у Золотоноші членів Аграрної партії

Дата: 19.12.2017 16:23
Кількість переглядів: 650

16.12.2017р. в місті Золотоша відбулось зібраня членів Аграрної партії. Було запрошено делегації з Драбівського, Чорнобаївського, Золотонішського районів Черкаської області . 

Фото без опису

Гостей зустрічав голова обласної організації Аграрної партії України Віктор Полозов. Офіційна частина зустрічі пройшла в урочистій атмосфері, з екрану прозвучало змістовне звернення лідера Аграрної партії Віталія Скоцика, в якому прозвучали слова підтримки, заклику до боротьби за своє майбутнє. Далі до присутніх звернувся Віктор Полозов, потім слово надавалось представникам Аграрної партії з районів нашої області. Обговорювалось питання стосовно землі .Зусиллями Аграрної партії продаж землі відстрочили , проводиться мараторій на закон про ринок землі, що дає шанс поки що нам залишатись господарями на нашій землі,є надія, що так буде і надалі. Канівщина теж долучилась до цієї зустрічі. Були присутні представники Аграрної партії міста Канів, голова Степанецької ОТГ Яременко О.І.,заступник голови Мітакі Ю.В., голова Канівської районної організації АПУ Бабич М.В.,який є керівником СТОВ АК "Степанецьке". Також завітали творчі колективи Степанецького клубу- дует Козак Алли та Козак Іри та колектив ложкарів з села Павлівка.

Фото без опису

Фото без опису

Олександра Івановича запрошували до слова,так як громада,яку він очолює утворилась не так давно, а результати роботи в нас уже трохи є : проводяться заходи для покращення благоустрою, потроху відновлюються дороги, на благо громади використовуються соціальні угоди, депутатські гроші, без допомоги не залишаються і наші малозабезпечені, всі ті, кому потрібна допомога. Тож присутнім було дуже цікаво дізнатись, які зміни принесла в суспільство децентралізація, як живеться селянам в великій об`єднаній родині. Наш голова поділився своїм досвідом керування ОТГ, розкрив переваги ведення такого виду господарства показав перспективи на майбутнє нашої громади .І хоча з бюджетом склалось не так, як гадалось,та наш керманич зі своєю командою однодумців держать наш корабель на плаву. В планах нашої громади є мета стати одною з найкращих, і ми разом дійдемо до нашої цілі щоб стати взірцем для наслідування .

Олександр Іванович прибув на цю зустріч у переддень свого дня народження ,тож господарі цього дійства поздоровили його з наступаючим святом, побажали йму всього найкращого, успіхів у його не легкій справі. Під час зустрічі новим членам партії урочисто вручили членські квитки, подарували прекрасну книгу Віталія Скоцика.

 

Після офіційної частини всі присутні мали змогу насолодиться чудовим концертом своїх артистів та співом заслуженої артистки Ніни Мирводи, яка виконала чудову пісню, присвячену селищу Степанецьке.

Фото без опису

 

Далі звучали пісні, у  виконанні аматорських колективів, захоплювали запальні танці.

 

Фото без опису

 

Наймолодші учасники свята одержали солодкі подарунки від святого Миколайчика за те, що приймали активну участь у концерті.Ця зустріч не пройшла даремно, тут познайомилось багато людей, прозвучало безліч теплих слів .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь