A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Меморандум про співпрацю

Дата: 14.02.2018 16:57
Кількість переглядів: 763

8.02 2018 р між Степанецькою ОТГ та головним управлінням Держгеокадастрової служби підписано меморандум про співпрацю при здійсненні заходів щодо передачі земель громад сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад.

Метою цього Меморандуму є визначення основних вимог та підходів, що застосовуватимуться при здійсненні заходів щодо передачі у комунальну власність Степанецької об’єднаної територіальної громади земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.

На 11 сесії Степанецької с/р прийнято рішення про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність, яким делеговано повноваження виконавчому комітету Степанецької сільської ради ОТГ в Черкаській області звернутися до головного управління Держгеокадастру у Черкаській області з клопотанням про передачу у комунальну власність земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, які розташовані за межами населених пунктів Степанецької сільської ради ОТГ Черкаської області.

Відповідним рішенням ОТГ розпочала процес передачі земель сільськогосподарського призначення державної власності у власність громади.

Найближчим часом буде підготовлено клопотання щодо питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність ОТГ для направлення до головного управління Держгеокадастру у Черкаській області для підготовки наказів у підписанні акту прийому-передачі землі громаді.

 

Впорякування земельного фонду ОТГ

Степанецькою ОТГ активізовано роботу по впорядкуванню земельного фонду громади.Першим кроком стало прийняття у комунальну власність 9,08 га земель, визнаних відмерлою садщиою, в адміністративних межах Горобіївського Старостинського округу за межами населених пунктів.

,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь