A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Різдвяна зірка зігріє кожного

Дата: 07.01.2018 17:46
Кількість переглядів: 601

Ось і прийшов на нашу землю Новий Рік! Це пора радісних свят, веселощів, розваг. На різдвяні свята зустрічаються старі друзі, приїздять родичі, до батьків приходять діти, вся родина збирається за святковим столом, адже Різдво - це сімейне свято. Та, нажаль, у нашому суспільстві є люди, в яких, по різних причинах, сімейне вогнище згасло, вони залишились самотніми...Але ми живемо в 21 столітті, у розвиненому суспільстві, у цивілізованій державі.

В Україні існують соціальні служби по захисту людей, які цього потребують. На території Степанецької ОТГ знаходиться будинок пристарілих. У його стінах знайшли собі затишок та людське тепло одинокі душі, які потребують сторонньої допомоги, які втратили можливість піклуватися про себе самотужки. Тут вони знайшли для себе нову сім`ю, друзів ,однодумців та теплу турботу з боку персоналу,що дарує їм частинку своєї душі.

А для того, щоб ці люди змогли відчути святковий настрій, їх вітають з усіма святами і дітки зі школи, і представники влади, і спонсори та меценати.

Ось і перед Різдвом завітали до наших підопічних учасники художнього колективу Канівського будинку культури, заспівали веселих пісень, колядок, Дід Мороз привітав з Новим Роком та Різдвом Христовим, подарували солодкі подарунки, щоб життя цих людей стало хоч трішечки веселішим.

Адже ми повинні не забувати, що ми люди, що ми громада, де сильніший завжди повинен підтримати слабшого, простягти свою руку в скрутний час. Бо тільки добро, любов і краса врятують цей світ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь