Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини Степанецької Громади

Дата: від до Скинути

Христос народився - славімо його!

Христос народився - славімо його!

Різдво - найбільш значуще християнське свято, що збирає в сімейному колі найближчих людей. У цей день здавна прийнято відвідувати батьків і запрошувати в гості найближчих родичів. А також обмінюватися привітаннями.

15:53 05.01.2018

Є ще порох в порохівницях !

Є ще порох в порохівницях !

3 січня 2018 року в спортивному залі СШ №1 м. Канева відбувся традиційний волейбольний турнір на приз П. Корчаки. В запеклій боротьбі місця розподілились так:

13:30 05.01.2018

Канікули не лише для розваги

Канікули не лише для розваги

Зима багата не тільки снігом, ковзанкою, тріскучими морозами та іншими веселими розвагами. У цю пору у дітлахів найдовші канікули. Але нашим юним умільцям  вдома не сидиться. В Степанецькій школі працює гурток на базі лего-класу, який створено внаслідок проведення фестивалю FIRST LTGO League Junior.

09:10 05.01.2018

Хай рік новий ще кращим буде

Хай рік новий ще кращим буде

Створилась нова ОТГ...Наполеглива робота, глобальні проблеми,щоденні клопоти - громада живе, все навкруги крутиться, кипить, вирує. Колектив майже сформовано,познайомились, здружились. Намагаємось все узгоджувати і вирішувати вже у великій об`єднаній сім`ї - разом легше долати всі труднощі та негаразди...Та ось і кінець року. Здаються звіти, підбиваються підсумки. Але не забуваємо і про свята, які дарує нам зима.

20:05 29.12.2017

Велике серце дарує свято

Велике серце дарує свято

Новий Рік-це чарівне свято, коли здійснюються всі заповітні мрії, коли казка стає реальністю, в повітрі пахне мандаринами та хвоєю. Дітвора пише листи Діду Морозу, замовляє омріяні подарунки і чекає з нетерпінням тієї миті, коли можна відкрити пакунки із своїми мріями. Та, нажаль, не всі дітки мають змогу зустрічати свято у повному сімейному колі. Є й такі, в яких доля забрала найцінніше-батьків.Такі діти є і в Степанецькій ОТГ- це дітки із сім`ї Кулініч, три брати: Денис, Родіон та Назар, які поживають з бабусею Катериною Олександрівною. Але діти є діти і свято з подарунками і привітаннями для них ніхто не відміняв.

13:17 26.12.2017

Солодке свято

Солодке свято

Дзвенить зима срібними дзвониками, кличе новорічне свято. А дітвора з нетерпінням чекає цієї веселої пори, коли прикрашається ялиночка, коли в повітрі літає дух Різдва та передчуття казки. Малюки готують віршики, розучують пісеньки, виглядають Дідуся Мороза, замовляють йому подаруночки, а їхні матусі шиють їм новорічні костюми. Та щоб свято в садочку вдалося ще кращим, наші спонсори потурбувалися про солодощі для своїх маленьких друзів. Представники ТОВ НВФ "Урожай"із самого ранку 22 грудня цього року завезли до ДНЗ "Білочка"пакуночки із солодощами.

23:10 24.12.2017

Новорічні подарунки від спонсорів

Новорічні подарунки від спонсорів

Гордістю Степанецької ОТГ є її школа. Тут зростає наша надійна зміна, наше майбутнє покоління, якому ми передамо нашу історію, наші справи, дух і волю нашого роду. Це квітучий, завжди юний, сад, в якому із маленької зернини виростають прекрасні пагони, які дають рясні плоди. Тут вирує життя, гуде, шумить, дзвенить, немов весняний водограй. Діти нашої школи живуть активним життям-навчаються, проводять конкурси, приймають участь у спортивних змаганнях, прославляють свою школу на олімпіадах, займають призові місця, пишуть наукові роботи, здобувають кубки першості, медалі, грамоти.

07:24 24.12.2017

Разом подолаємо всі труднощі

Разом подолаємо всі труднощі

   20 грудня 2017 року наш старостинський округ с.Горобіївка та Буда-Горобіївська після завального снігопаду залишився відрізаним від цивілізації. Чрез несприятливі погодні умови, повалення великої кількості дерев в селах не стало електропостачання .Виконуюча обов`язки старости села Святун Світлана Іванівна разом з депутатом сільської ради Святуном Михайлом Васильовичем організували роботу з одноосібниками щодо ліквідації завалів. 

23:10 23.12.2017

Боротьба зі снігом

Боротьба зі снігом

Зима цього року прийшла зі снігом. Але цьому явищу беззастережно радіє тільки наша дітвора. Перед дорослими ж стоїть задача, як своєчасно очистити наші дороги від цього щастя. Та в нашій громаді знайшлась відповідь і на цю проблему. Завдяки соціальним угодам дороги Степанецької ОТГ розчищаються від снігу таким чином:

21:25 23.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь