Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини Степанецької Громади

Дата: від до Скинути

З Миколаєм, будьте здорові !

З Миколаєм, будьте здорові !

Немає на нашій Україні такого куточка землі, де б дітвора не раділа приходу зими зі снігом, кригою, санчатами, ковзанами та новорічними святами. А найперше свято перед Новим Роком, яке діти ждуть з нетерпінням, пишуть листи, слухають батьків - це свято Миколая-Чудотворця. Учні Степанецької школи теж чекали з нетерпінням цього дня, адже в нас є чудова традиція-дітвора готує найкращі віншування та вітає працівників місцевих підприємств,самих підприємців зі святом святого Миколая.

12:07 20.12.2017

Зустріч у Золотоноші членів Аграрної партії

Зустріч у Золотоноші членів Аграрної партії

16.12.2017р. в місті Золотоша відбулось зібраня членів Аграрної партії. Було запрошено делегації з Драбівського, Чорнобаївського, Золотонішського районів Черкаської області . 

16:23 19.12.2017

Звернення учасників АТО не залишилося без відповіді

Звернення учасників АТО не залишилося без відповіді

14.12.2017р. в приміщенні Степанецької сільської ради відбулась зустріч голови громади Яременка О.І. із жителями с. Мартинівка Симоненко Ю.О., Шевченко О. Л., які звернулися до нього з проханням виділити земельну ділянку як учасникам АТО

21:30 14.12.2017

Під покровительством Святого і працювати легше

Під покровительством Святого і працювати легше

 13 грудня Православна Церква вшановує святого Андрія Первозванного, одного з 12 найближчих апостолів Христових. Він з'єднав своїми стопами Святу Землю та Київські пагорби, ще в далекому І столітті принісши сюди світло Євангелія та благословення Спасителя. Це свято є одним із передноворічних святкувань. З вечора молодь збиралась на вечорниці, хватали калиту, дівчата ворожили на свою долю. А в нашій громаді на Андрія припав ювілей-55років нашому сумлінному працівнику КП "Благоустрій" Козак Андрію Олександровичу .

19:18 14.12.2017

ОТГ Черкащини масово  впроваджують програми гуманного ставлення до безпритульних тварин

ОТГ Черкащини масово впроваджують програми гуманного ставлення до безпритульних тварин

Відразу 9 об’єднаних територіальних громад Черкащини із наступного року почнуть вирішувати проблему бездомних тварин гуманними методами, прийнявши відповідні програми та запланувавши у своїх бюджетах відповідні кошти.

15:03 14.12.2017

Берем курс на благоустрій

Берем курс на благоустрій

Села нашої громади потребують проведення робіт по благоустрою своїх територій. В зв`язку з цим проводиться набір штатних одиниць. І вже є певні результати.

15:31 12.12.2017

Допомога сиротам

Допомога сиротам

На території Степанецької ОТГ проживає сім`я Кулініч, до складу якої входять бабуся та троє дітей, які являються круглими сиротами. Їхня покійна мама виховувала діток сама, так як була матір`ю-одиначкою. Та, нажаль, підняти своїх синів на ноги  їй не дала тяжка хвороба, яка і забрала її ще зовсім молодою, посиротивши дітей. Тяжкий тягар ліг на плечі, убитої горем бабусі, адже вона і сама являється інвалідом першої групи, проте від опіки над дітьми не відмовилась.

14:45 12.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь