Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини Степанецької Громади

Дата: від до Скинути

Усунення наслідків природних явищ

Усунення наслідків природних явищ

Прийшла зима і принесла з собою не лише новорічні свята та розваги, а й сніжні заметілі, тріскучі морози та ожеледиці . Хоча за вікном відкриваються чудові краєвиди, та, на жаль, не завжди вони приносять радість. Сніг налипає на електричні дроти, а ті не витримують всю цю красу і обриваються, залишаючи без світла не один населений пункт. Так само й дерева не взмозі витримати на своїх гілках таку кількість снігу і падають на дороги, на лінії електропередач, а це вже проблема. Ми зараз всі звикли до благ цивілізації, тож залишитись без зручностей не легко, це виводить із рівноваги, нервує.

21:03 23.12.2017

Проблему водозабезпечення населення в с. Дарівка - вирішено.

Проблему водозабезпечення населення в с. Дарівка - вирішено.

Питання водозабезпечення жителів с. Дарівка в Мартинівському старостинському окрузі актуальне вже не перший рік. Проблема, яка дійсно хвилювала місцевих жителів – це відсутність води в криницях. Люди розуміли, що власними зусиллями вони не змогли б побудувати свердловину, якою б могли всі користуватися, адже це дорого вартісний проект.

20:26 21.12.2017

Досягнення Мартинівського НВК

Досягнення Мартинівського НВК

За період навчання з 1 вересня по 1 грудня учні Мартинівського НВК брали активну участь в проведенні різноманітних конкурсів, змаганнях.21 вересня до Дня Партизанської слави у школі було проведено тематичну лінійку «Стежинами партизанського руху».

12:00 21.12.2017

Особливий день для жителів Полствинського старостинського округу

Особливий день для жителів Полствинського старостинського округу

          14  грудня    цього  року в с.Полствин  з самісінького ранку   можна  було  спостерігати  неабиякий  рух   сільських  жителів.  Зазвичай,   проходячи   селом  в  зимовий  час,  мало  кого  зустрінеш. Та  цей  день  був  особливий. 

15:22 20.12.2017

З Миколаєм, будьте здорові !

З Миколаєм, будьте здорові !

Немає на нашій Україні такого куточка землі, де б дітвора не раділа приходу зими зі снігом, кригою, санчатами, ковзанами та новорічними святами. А найперше свято перед Новим Роком, яке діти ждуть з нетерпінням, пишуть листи, слухають батьків - це свято Миколая-Чудотворця. Учні Степанецької школи теж чекали з нетерпінням цього дня, адже в нас є чудова традиція-дітвора готує найкращі віншування та вітає працівників місцевих підприємств,самих підприємців зі святом святого Миколая.

12:07 20.12.2017

Зустріч у Золотоноші членів Аграрної партії

Зустріч у Золотоноші членів Аграрної партії

16.12.2017р. в місті Золотоша відбулось зібраня членів Аграрної партії. Було запрошено делегації з Драбівського, Чорнобаївського, Золотонішського районів Черкаської області . 

16:23 19.12.2017

Звернення учасників АТО не залишилося без відповіді

Звернення учасників АТО не залишилося без відповіді

14.12.2017р. в приміщенні Степанецької сільської ради відбулась зустріч голови громади Яременка О.І. із жителями с. Мартинівка Симоненко Ю.О., Шевченко О. Л., які звернулися до нього з проханням виділити земельну ділянку як учасникам АТО

21:30 14.12.2017

Під покровительством Святого і працювати легше

Під покровительством Святого і працювати легше

 13 грудня Православна Церква вшановує святого Андрія Первозванного, одного з 12 найближчих апостолів Христових. Він з'єднав своїми стопами Святу Землю та Київські пагорби, ще в далекому І столітті принісши сюди світло Євангелія та благословення Спасителя. Це свято є одним із передноворічних святкувань. З вечора молодь збиралась на вечорниці, хватали калиту, дівчата ворожили на свою долю. А в нашій громаді на Андрія припав ювілей-55років нашому сумлінному працівнику КП "Благоустрій" Козак Андрію Олександровичу .

19:18 14.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь